Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Les Poissons Voyageurs revin în sufrageria J’ai Bistrot

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Les Poissons Voyageurs revin în sufrageria J’ai Bistrot Share Les Poissons Voyageurs revin în sufrageria J’ai Bistrot


Les Poissons Voyageurs revin în sufrageria J’ai Bistrot cu muzică adunată din toată lumea!

Sâmbătă ora 21:30

Trupa canadiană/franceză Les Poissons Voyageurs ne-au oferit în Martie anul acesta un concert denumit de ei ” recital de călătorie”. Asta pentru că muzica lor a crescut armonios, chiar dacă a adunat foarte multe influențe de peste tot de pe unde au călătorit ei.

”Peştii călători”, originari din Canada şi Franţa şi-au respectat statul de oameni liberi, călători prin lumea diferitelor culturi, sursa lor de inspiraţie muzicală. Un acordeon, un contrabas, două chitări şi patru voci au fost ingredientele necesare unei călătorii muzicale oferită de cei patru, călătorie în care pluralitatea stilurilor muzicale, de la swing -ul american sau manouche-ul ţigănesc, spiritualul alb şi negru, reggae-ul, balada rusească sau napoletană complotează cu pălăcerea lor de a cânta.

Ne bucurăm să îi poftim din nou în sufragerie pe Chantale Urbain (acordeon şi voce), Sébastien Leblanc (chitară şi voce), Jean Russell (contrabas şi voce), Florian Vella (chitara şi voce) aflați din nou într-un turneu prietenos prin toată europa, de această dată împreună cu 2 muzicieni din Canada care vor adăuga și mai multă savoare muzicii lor.
Susținerea călătoriei lor muzicale se face prin biletul de intrare de 15 ron.

Cu mult drag, vă așteptăm să ne simțim bine împreună din nou și să mai ascultăm povești muzicale noi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută