Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Lactobar Retro Bistro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lactobar Retro Bistro Share Lactobar Retro Bistro


În prag de vară, Lactobar Retro Bistro şi Fabrica de Bere Retro Bistro reînnoiesc invitaţia de a savura produse pe gustul fiecăruia, pentru orice vârstă, în orice moment al zilei.

Dintr- o mulţime de posibilităţi apetisante, veţi putea opta poate, la prânz , pentru un delicios BACON BURGER ( chiflă cu susan, carne de vită proaspătă, caşcaval cheddar, bacon prăjit, rondele de ceapă pane, castravete murat, cartofi prăjiţi , însoţite sau nu de sosurile preferate – ketchup – în funcţie de cum doriţi să vă condimentaţi ziua şi sos BBQ Jack Daniel’s – un sos dulce acrişor pentru cei cu gusturi mai excentrice totul la doar 15.90 Lei ).

Prezenţa unei beri reci la halba ori a unei limonade, compania prietenilor vor completa atent o după– amiază perfectă. La sfarşitul unei zile călduroase, la o cină în familie, vă recomandăm un preparat mai uşor. Din varietatea de salate, am ales
pentru Dumneavoastră CHICKEN SALAD ( piept de pui la grătar, porumb dulce, salată verde , roşie, castravete, ceapă roşie , măsline, sos vinaigrette pregătit după o reţetă originală, ulei de măsline la doar 11. 90 Lei ) şi neapărat alături de un pahar de vin !

Sunteţi cu toţii invitaţi într- o ambianţă stil RETRO, aşa cum v- am obişnuit !

Lactobar – Retro Bistro
Str. Republicii nr. 11
Orar: L-J 9.00-23.00 / V-D 11.00-24.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută