Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Smart Food

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Smart Food Share Smart Food


Armonia și bogăția gusturilor, îmbinate cu tradiția bucătăriei românești și ospitalitatea specifică sângelui latin, servire impecabilă și ambianță distinsă; acestea ar putea fi cuvintele care descriu Restaurantul- Smart Food, situat pe Bulevardul Republicii, nr.64 A.

Oferta zilnică de preparate culinare, băuturi alcoolice și nealcoolice, cât și prețurile acestora sunt ingredientele care fac din Restaurantul Smart Food un loc perfect de servire a prânzului , a cinei sau a unei gustări la o întâlnire de afaceri.

Pentru cei interesați de organizarea unor evenimente la domiciliul beneficiarului, restaurant Smart Food oferă platouri de diferite dimensiuni, în funcție de numărul de invitați, dar și preparate mai pretențioase cum ar fi curcan la cuptor, rață la cuptor cu varză roșie, pui la cuptor pe doză de bere, pui la cuptor cu miere sau cu muștar iute.

Restaurantul Smart Food vă așteaptă să vă convingeți că este locul care trebuie adăugat în capul listei de localuri unde se manancă bine în Baia Mare !

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută