Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

România la International Music Summit, Ibiza, 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii România la International Music Summit, Ibiza, 2012 Share România la International Music Summit, Ibiza, 2012


In urma cu o saptamana, **Posh**, castigatorul Burn Mix Off Romania, si-a inceput marea aventura in **Ibiza**, la **International Music Summit** (IMS), parte a celei de-a doua etape a proiectului DJ Residency si unul dintre cele mai asteptate si mai importante evenimente dedicate **muzicii electronice** din Europa.

Timp de patru zile, intre 23 si 26 mai, Burn i-a asigurat prezenta la cele mai tare petreceri si conferinte, unde a cunoscut unele dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice.

Pentru a marca prezenta sa la IMS, Posh a lansat o noua pagina de facebook : Support Posh / Romania at burn studios DJ Residency in Ibiza: www.facebook.com/SupportPosh, prin intermediul careia fanii lui si ai muzicii electronice sunt in permanenta la curent cu aventurile sale pe parcursul etapelor concursului mondial DJ Residency.

**Posh – Dan Vlad**, pe numele sau adevarat – si-a asigurat prezenta la IMS prin castigarea Burn Mix Off Event, etapa locala a proiectului DJ Residency, care a avut loc in luna aprilie in Studio Martin si la care s-au inscris peste 140 de DJ din toate colturile tarii.

Data de 23 mai a marcat in care Ibiza, insula clubbing-ului, s-a transformat peste noapte in cel mai fierbinte punct de pe mapamond datorita redeschiderii sezonului si a tuturor cluburilor, dar mai ales datorita marelui eveniment – IMS – care i-a adus laolalta pe unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicii electronic: cei mai populari DJ si artisti, impresari, organizatori de festivaluri, manageri de cluburi, directori de case de discuri si jurnalisti.

Dar vara incendiara a finalistilor burn Mix Off din intreaga lume nu se incheie odata cu incheierea evenimentului IMS, ci continua prin participarea acestora la Bootcamp-ul din cadrul DJ Residency, un proiect marca Burn Studios care va avea loc in luna iulie si unde, timp de 6 zile, acestia vor avea ocazia sa-si slefuiasca abilitatile sub indrumarea unor legende ale muzicii electronice precum Jamie Jones, Luciano, Sasha si 2manydjs.

Daca va impresiona juriul, **Posh** va atinge visul oricarui DJ din lume: va fi rezident al Ibizei timp de doua luni si va mixa intr-unul dintre mega cluburile insulei.

Asadar, sa-i tinem pumnii stransi si sa fim alaturi de el in aventura Ibiza!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută