Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Le Bistrot

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Le Bistrot Share Le Bistrot


Un amestec de bun-gust, LE BISTROT este un local cochet în care puteți savura cafeaua de dimineață , mâncăruri rafinate, într-o atmosferă numai bună pentru stat la taclale. O descoperire minunată pentru sufletul nostru și un bijou de loc care, cu siguranță, vă va face să reveniți cu mare placere. Adăugați la acest mix, servire atentă și o ambianță în care te simți ca acasă.

LE BISTROT se apropie cel mai mult de imaginea idilică a micilor localuri despre care citim în cărți sau pe care le vedem în filme. Având un concept stilistic unitar în amenajarea spațiului, muzică și meniuri atent selecționate LE BISTROT ne scoate din cotidian oferindu-ne aperitive savuroase, preparate rafinate franțuzești, și nu numai, sau deserturi decadente care te vor face să revii iar și iar

Este ideal pentru a petrece câteva momente alături de prieteni sau a citi câteva rânduri din cartea preferată. A, și nu uita să-ți aduci cănița preferată, care va fi păstrată pentru diminețile în care vei dori să simți savoarea cafelei ca la tine acasă.

LE BISTROT- ȘCOLII, NR.2
Tel: 0362.802.526

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută