Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Tabăra de Film 2 caută noi talente

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tabăra de Film 2 caută noi talente Share Tabăra de Film 2 caută noi talente


Tinerii cu vârste între 6 și 17 ani, cu talent la muzică, dans sau actorie, dar mai ales pasionați de lumea filmului, sunt așteptați în perioada 3-24 iunie, la preselecția pentru **Tabăra de Film 2**.

Proiect unic în România, Tabăra de Film își propune să ghideze tinerii într-o *carieră cinematografică*. Programul oferă aspiranților o viziune clară asupra activităților din producția de film și-i pregătește intensiv, pe parcursul a trei luni, pentru realizarea unui film de mediumetraj.

Astfel, din iunie până la sfârșitul lui august, cei selectați pentru proiect vor lua cursuri de actorie, de dicție și mișcare scenică. La final, noțiunile învățate vor fi puse în practică, timp de două săptămâni, la turnarea filmului.

Ca orice *tabără de vară*, Tabăra de Film îmbină utilul cu plăcutul. Pe lângă cursurile pregătitoare, copiii selectați vor avea parte de activități recreative, petreceri și socializare. Organizatorii vor asigura transportul, cazarea și masa pe toată durata filmărilor.

După montaj și prelucrare, filmul realizat este distribuit în cinematografe și prezentat la festivaluri de film naționale și internaționale. Din prima ediție Tabăra de Film a rezultat filmul **Vara asta**, care a avut premiera pe 1 iunie la Cinema Patria din București.

O producție ambițioasă, despre talente și lupta pentru afirmare, în regia *Roxanei Leotescu*. 45 de minute de filmare care îmbină scene de dialog cu momente de acțiune, efecte cinematografice și joc actoricesc. La finalul proiecției, protagoniștii filmului au mărturisit că au trăit o experiență utilă, din care au învățat ce înseamnă viața în spatele camerelor de filmat și că speră să nu se oprească aici.

**Preselecția** pentru Tabăra de Film 2 are loc între orele 10:00 și 18:00 la sediile Radio România din Craiova, Iași, Cluj-Napoca și București, după cum urmează:
• între 3 și 4 iunie în Craiova, (Bd. Știrbei Vodă)
• între 9 și 10 iunie în Iași, (Str. Lascăr Catargiu 44)
• între 16 și 17 iunie în Cluj-Napoca, (Str. Donath 160)
• între 23 și 24 iunie în București (Hotel Moxa)

După preselecție urmează faza de pregătire, ce va avea loc în București între 10 și 20 iulie, urmată de etapa de filmare și cea de promovare.

Tabăra de Film este un proiect al casei de producție *Dream Media Production Group* realizat în parteneriat cu *Radio România*.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută