Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Prometheus – could this be our end?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prometheus – could this be our end? Share Prometheus – could this be our end?


De fiecare dată când am urmărit trailerul Prometheus nu m-am putut abţine să nu simt acel fior pe care l-am trăit văzând Alien, must-ul, regele sau cum vreţi voi să îl numiţi, în regia aceluiași genial Ridley Scott, care a regizat și mai sus-numitul Prometheus. De la decoruri până la atmosfera extrem de încărcată, de la actori buni (vezi Sigourney Weaver în Alien și Charlize Theron în Prometheus), de la muzica de atmosferă până la dialoguri, cele două filme au la o primă impresie foarte multe elemente în comun. Iar din acest motiv am mari speranţe că noua producţie SF va fi unul din cele mai bune filme ale anului 2012.

În ceea ce privește povestea filmului, aceasta nu debordează de originalitate, sunt prezentate episoade de care am mai auzit, pe care le-am mai citit și fără îndoială, pe care le-am mai văzut. Acum, cu o distribuţie care îi reunește pe Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron și Guy Pearce, orice poveste, cât de banală, poate fi transformată într-o capodoperă a genului. O echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, indicii care îi vor conduce într-o călătorie la bordul navei Prometheus, având ca destinaţie, colţul cel mai îndepărtat al Universului. Iar aici, se văd nevoiţi să ducă o luptă înfricoșătoare pentru a salva viitorul omenirii.

Sfatul meu este însă să vă lăsaţi orice idee preconcepută legată de acest film la intrarea în cinema, alături de așteptări bazate pe experienţa altor filme care pot părea similare. Dacă un lucru merită, acela este elementul surpriză!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută