Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pensiunea Miracolo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pensiunea Miracolo Share Pensiunea Miracolo


Se stie de catre mulți dintre dumneavoastra ca Pensiunea Miracolo are de cel putin un an si sala de nunti. Ce nu ati aflat de curand, este faptul ca Sala de nunti Miracolo s-a extins avand o capacitate de a gazdui nuntasii si invitatii viitorilor miri de pana la 250 de persoane. De mentionat inca un lucru nou la Pensiunea Miracolo ar fi faptul ca va asteptam in curand sa savurati mancarurile alese si specifice pe noua TERASA.

Cu totul alta locatie cu care ati fost obisnuiti pana acum. Noua terasa va asigura un cadru cat mai intim, retras de cotidianul obisnuit, cu un cadru feeric construit pentru a satisface placerea de a sta in compania persoanelor dragi.

Dupa cum ati fost obisnuiti pana acum sa va oferim servicii de calitate si de bun gust, suntem siguri ca si acuma veti aprecia ceea ce am pregatit pentru dumneavoastra. Va asteptam sa ne treceti pragul de fiecare data cand simtiti nevoia de a savura ceva bun, gustos, intr-un cadru creat special pentru trup, minte si suflet.

BISTRITA, CARTIER UNIREA, NR 445
(VIS-A-VIS DE CASA AGRONOMULUI)
REZERVARI: 0263.22.80.48, 0742.03.99.66
WWW.MIRACOLO.RO

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută