Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Love bubble tea!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Love bubble tea! Share Love bubble tea!


Dacă ar fi să îmi imaginez o zi fără cafea, probabil aș începe să râd. Este imposibil. Același lucru l-ar putea spune omuleții dintr-un ținut îndepărtat despre Bubble Tea, o băutură care te cucerește de la primul pahar. Bubble Tea a apărut pentru prima dată în Taiwan și a devenit foarte populară mai ales în rândul tinerilor. Nu e greu să îți imaginezi că este compusă din ceai și… bule. Cu toate astea, lucrurile sunt puțin mai complexe de atât.

Nu oricine poate face un Bubble Tea bun, mai ales că paleta ingredientelor este foarte generoasă. Baza produsului este dată de un tip de ceai, căruia i se adaugă diferite arome, de obicei de fructe. Agitată bine, textura acestei compoziții se îmbogățește cu bule mici care o fac delicioasă. Lista ingredientelor nu se oprește aici. Dacă adaugi perle de tapioca acestei băuturi, obții un cocktail pe cât de aspectuos pe atât de gustos.

În timpul unei zile toride de vară un Bubble Tea este exact ce ai nevoie, mai ales că ai ocazia să îl creezi tu. La Love Bubble Tea, pe strada Carol, numărul 4, te poți relaxa într-un balansoar confortabil și poți alege chiar tu ce vrei să conțină băutura ta. Dacă ești creativ combină tipurile de ceai cu cele mai neașteptate arome, adaugă topingul preferat, iar la final dă un nume pe măsură cocktailului tău.

Love Bubble Tea!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută