Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Lemnul Verde

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lemnul Verde Share Lemnul Verde


Verdele mă duce în general cu gândul la ceva vesel, optimist și dinamic. Dar în momentul în care aud numele de Lemnul Verde nu pot să nu mă gândesc automat la copilărie. De când mă ţin minte am fost fanul numărul 1 al prăjiturilor cofetăriei Lemnul Verde din Dej, orașul în care am crescut, iar în adolescenţă, invitaţiile băieţilor la prăjtură erau întotdeauna cu dublu sens: vroiau neapărat, pe lângă o întâlnire, să se delecteze cu un cremeș.

Cofetăria Lemnul Verde are o istorie pe cât de lungă pe atât de frumoasă, pe care merită să o descoperiţi (pe siteul cofetăriei), pentru că într-un fel sau altul, vă va apropia de acele delicioase prăjituri care vă amintesc de gustul bunătăţilor ăcute de mama. De la talentul și iscusinţa maeștrilor cofetari, până la fantezia de care dau dovadă în combinarea celor mai diverse ingrediente, felul în care sunt decorate torturile și prăjiturile, toate acestea necesită fără îndoială un adevărat talent și o grijă deosebită pentru detalii, iar cofetarii de la Lemnul Verde sunt cei mai pricepuţi în a vă oferi dulciurile cele mai fine și delicate cu putinţă, realizate în laboratorul propriu de cofetărie.

În Cluj, aveţi zinic ocazia de a vă oferi mici momente dulci, pentru că în incinta Iulius Mall, cofetăria Lemnul Verde este deschisă de luni până duminică între orele 10.00 – 22.00 și vă stă la dispoziţie cu o gamă diversă de prăjituri, sfaturi și recomandări. Eclerul cu cafea, rulada Diplomat, Frunza de toamnă, Ișlerul, crema Delice, tarta cu fructe, cremșnitul franţuzesc sau cu frișcă, Amandinele, feliile de Tiramisu, eclerul cu ciocolată, Doboșul special sau torturile spectaculoase cu nucă, lâmâie, caramel, ciocolată sau frișcă și fructe sunt dulciuri ideale pentru orice ocazie, fie ea un răsfăţ de moment sau o aniversare, nuntă alt eveniment special. De asemenea, puteţi efectua comenzi online sau telefonice pentru prăjituri sau torturi speciale (de nuntă, aniversare, botez etc).

– Lemnul Verde
– Iulius Mall – Food Court
– Tel./Fax: +40 264 554 501
– Comenzi cofetărie: +40 748 028 742
– E-mail: office@lemnulverde.ro
– lemnulverde.ro/pages/cofetaria

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută