Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

(i)responsabilitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii (i)responsabilitate Share (i)responsabilitate


Uneori este mai sigur să fii previzibil. Știi la ce oră ajungi acasă, ce planuri ai în weekend, câți bani intră pe card și în ce perioadă a lunii, și tot așa. Ai timp să te vezi cu prietenii, ba chiar ai o zi stabilită pentru ei. Lucrurile merg bine, tu ești fericit și așa trece zi după zi.

Ce te faci însă când stabilitatea se transformă în rutină, iar tu te trezești prizonierul propriilor vise. Ai vrea să călătorești, dar nu știi cum va fi vremea și atunci mai bine rămâi acasă. Ai vrea să te muți în altă zonă a orașului, dar e posibil să nu găsești un apartament pe gustul tău și vei suspina după canapeaua roșie pe care dormi atât de bine acum. Ai vrea să lucrezi pentru o companie renumită, dar te-ai atașat de echipa cu care lucrezi acum și atunci preferi să mai aștepți. Și aștepți… și aștepți… iar la un moment dat îți dai seama că ai pierdut oportunități, că timpul a trecut pe lângă tine când tu așteptai (i)responsabil momentul potrivit.

Cum ar fi să ai puterea să spui DA primului lucru care ți se oferă? Pur și simplu să refuzi să te gândești la mâine și să te bucuri la maximum de astăzi. Acum e vremea când poți face tot ce îți trece prin minte, acum poți greși, îți poți da demisia, poți fi concediat… poți face orice. Trebuie doar să ai curaj să visezi la Zile și Nopți (i)responsabile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută