Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Început de week-end la Bavaria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Început de week-end la Bavaria Share Început de week-end la Bavaria


Mulți dintre noi strâng din dinți în fiecare dimineață când sună alarma, dar am observat că acest “disconfort” se raportează direct la ziua din săptămână când se întâmplă evenimentul. Dacă în zorii zilei de luni ochii au tendința să lăcrimeze la gândul că începe o nouă săptămână, vineri deja mă trezesc cu un zâmbet larg, aproape de necontrolat. Cu toții iubim week-end-ul și asta pentru că avem ocazia să petrecem mai mult timp cu oameni dragi pe care îi vedem tot mai rar. Ca să valorifici la maximum potențialul pe care îl are o zi liberă, sfatul meu este să convoci o seară de karaoke.

Este mai puțin important câți omuleți din grupul vesel sunt talentați, tot ce contează este buna dispoziție și te asigur că la Bavaria ea vine la pachet cu muzica bună și prieteniile vechi și noi. În fiecare vineri seara, puțin peste ora opt, poți fi ce star vrei tu. Playlist-ul generos, cocktailurile colorate și berea rece sunt ingredientele perfecte pentru o petrecere adevărată. Dacă mai pui la socoteală și hohotele de râs datorate “talentelor înnăscute”, probabil vei avea încă un motiv pentru care să aștepți ziua de vineri.

Mobilizează trupa veselă și veniți la Karaoke Night la Baavaria. Energia unei seri vă va ține în priză întreaga săptămână, iar zâmbetul de vineri va fi mai larg ca de obicei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută