Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Linkin Park: suplimentare cu 200 bilete la Golden Ring

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Linkin Park: suplimentare cu 200 bilete la Golden Ring Share Linkin Park: suplimentare cu 200 bilete la Golden Ring


Ca urmare a cererii din partea fanilor, biletele pentru **Golden Ring** au fost suplimentate cu inca 200 de locuri. „Capacitatea Golden Ring a fost regandita astfel incat cei care au cumparat deja bilete sa nu piarda din vizibilitatea foarte buna de care se bucura – 15 metri distanta maxima fata de scena” spune Sorina Burlacu, Director General, Events. Astazi, **Linkin Park** canta la Berlin iar maine vor sosi pentru prima data in Romania! Americanii urca pe scena la ora 20.15, iar portile Romexpo se deschid de la 17.30. In deschidere: PhenomenOn (17.50) Coma (18.25), Zdob si Zdub (19.00).

La **Romexpo**, lucrarile de amenajare a scenei sunt in plina desfasurare. Sistemul de sonorizare adus special din Republica Ceha a fost instalat. Foarte exigenti in materie de sunet, cei de la Linkin Park au cerut un sistem de ultima generatie, ultra-performant, care nu se gaseste in Romania, si este adus special pentru ei din afara Romaniei. Scena pe care vor urca Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave “Phoenix” Farrell, Joe Hahn si Rob Bourdon masoara peste 400 m2, cu o inaltime de 14 m. Peste 500 de oameni (staff local si strain) participa la amenajarea ei, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Showul dispune de o productie impresionanta si efecte de lumini spectaculoase. Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30.

Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. In caz de ploaie, recomandam folosirea pelerinelor de ploaie – accesul cu umbrele este strict interzis in incinta Romexpo. Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise. Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video.

**Ciuc Premium** este berea oficiala a concertului Linkin Park in Romania. Parteneri media: Rock FM, Sapte Seri, Adevarul, Click, Romania Libera, Ring, Sunete, Cancan, Ciao, Spy, Metalhead.ro, BestMusic.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Hypestreet.ro, Rockarolla.ro, Bestial.ro, NewsOutdoor, Phoenix Media, Indoor Media, Cocor Channel, Face to Face Media, OOPs Media, The Light Cinema, Carturesti.

**Biletele** sunt diponibile la preturile de 130 lei – Gazon B; 200 lei – Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută