Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Între prieteni

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Între prieteni Share Între prieteni


De fiecare dată când se adună mai multe persoane în același loc și privesc în aceeași direcție, atunci când se întâmplă ceva, parcă dispare o senzație de stres cotidian. La concerte, la spectacole, atunci când spectatorii sunt mulți și toți se gândesc la același lucru, atmosfera este impenetrabilă parcă, și doar un incendiu sau o zguduire puternică ar putea strica farmecul jocului. Este joaca de-a ieșirea din cotidian, evadarea din rutina zilnică sau o oră de răgaz.

Sunt momente în care ești tu și creația, indiferent că-i concert rock, spectacol de balet sau o simfonie fabuloasă. Sunt acele ore din timpul liber care îți dau energie și te resetează într-un fel, pregătindu-te pentru noi provocări. Cu mintea limpede și agenda gata completată, e timpul să ne amestecăm în mulțime. La festivaluri, printre oameni cu care împărtășim aceleași plăceri. Cu prieteni, printre prieteni, alături de alți prieteni, indiferent de vreme.

Va fi o bătălie pe locuri bune săptămâna asta, la cel puțin două evenimente: TimRock, care e la ultima zi, și festivalul de muzică, bere și vin Dracula Revolution Tour. Continuă și Timișoara Muzicală, așa că amestecul în mulțime, e doar o chestiune de timp. Timp în care iei decizii, faci selecții și suni prieteni. O ieșire în mulțime n-a fost niciodată mai simplă, așa că hai să ieșim din mulțime și să luăm parte la evenimente de calitate. Cine decide calitatea!? De data asta, fi ecare pentru sine…pentru prieteni!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută