Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

BookLand se indreapta spre Atrium Mall din Arad

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BookLand se indreapta spre Atrium Mall din Arad Share BookLand se indreapta spre Atrium Mall din Arad


Se aproprie vacanta de vara … si ce poate fi mai potrivit intr-o zi caniculara decat sa stai la umbra unui copac, in adierea vantului, cu un pahar de limonada alaturi, cufundat in lectura?

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania, ii asteapta pe toti aradenii, intre 5 si 10 iunie, in Atrium Mall, sa se pregateasca de o vara relaxanta, inveselita de cele mai frumoase carti! Venim in Arad cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Pe langa literatura, BookLand promoveaza arta in general! Vizitatorii caravanei vor avea ocazia sa participe la multe alte evenimente culturale! Sculptorul aradean Rudolf Kocsis va expune lucrari de sculptura toata saptamana la BookLand. Joi, 7 iunie, am pregatit un moment special de lectura publica, alaturi de cunoscutii scriitori aradeni Ioan Matiut, Domnica Pop, Lazar Magu, Petru Has. Copiii de la Palatul Copiilor din Arad vor veni miercuri de la ora 18.45 la un atelier de pictura in cadrul caravanei, iar vineri, 8 iunie, de la 18.30, ne pregatim sa insufletim Atrium Mall cu muzica si voie buna, alaturi de copiii de la Scoala Populara de Arta din Arad, care vor sustine un recital de muzica clasica.

“Bookland va veni pentru a doua oara in Atrium, dovedind ca acest nou concept de targ urban face placere consumatorilor de mall. Aradenii se vor bucura din nou de editurile dragi lor intr-un spatiu amplu si plin de o diversitate foarte mare de colectii si noutati. Atrium va fi cu drag si entuziasm alaturi de aceasta initiativa de a aduce cartea aproape de oameni si de locurile lor uzuale.” Alexandra Pop, Marketing Coordinator Atrium Center Arad

Te asteptam cu drag in Atrium Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

**Despre BookLand**

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii,

concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro
Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută