Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ce este tabara de film?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce este tabara de film? Share Ce este tabara de film?


Tabăra de film este un concept nou în ţara noastră, care contribuie la dezvoltarea personalităţii participanţilor, le oferă şansa de a-şi testa propriile limite, de a-şi descoperi noi pasiuni sau de a-şi fructifica talentul. Noi credem că vom reuşi să-i ajutăm să primească o viziune mult mai clară asupra a ceea ce înseamnă producția de film.

Prima ediție s-a desfășurat în 2011, în luna iunie, la Azuga, sub atenta îndrumare a unei echipe de peste 20 de profesioniști.
Această tabără a fost creată pornind de la ideea că în adolescenţă suntem mult mai receptivi în a învăţa diverse lucruri, este momentul când suntem într-o continuă dezvoltare din toate punctele de vedere. Talentul, perseverenţa, pasiunea pentru muzică, dans, actorie, sunt doar câteva elemente de care are nevoie, pentru început, un cursant.

Oferim o pregătire solidă şi dezvoltăm elemente necesare oricărui cursant care-şi doreşte să păşească spre un nivel superior, cursuri de actorie, de dicţie, mișcare scenică ( în funcţie de rolul atribuit în film) şi 2 săptămâni de practică în tabăra de film. Participanţii se află sub atentă supraveghere a regizorului filmului special pentru a le fi monitorizată evoluţia.

1.Etapa de preselectie:

3 si 4 Iunie, Craiova – la sediul Radio România Oltenia Craiova, Bld. Stirbei Voda, nr. 3;
9 si 10 Iunie, Iasi – la sediul Radio România Iasi, Str. Lascar Catargi, nr. 44;
16 si 17 Iunie, Cluj – la sediul Radio România Cluj, Str. Donath, nr. 160;
23 si 24 Iunie, Bucuresti – locatia se va stabili în functie de numarul de participanti.

Noi vă aşteptăm! Cei mari sunt aici pentru cei mici, care vor fi mari mâine…!!!

www.tabaradefilm.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută