Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Portret de Copil – campanie de fotografie pentru copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Portret de Copil – campanie de fotografie pentru copii Share Portret de Copil – campanie de fotografie pentru copii


MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, si partenerul sau Foto Union anunta startul oficial al **Portret de Copil** – prima **campanie de fotografie pentru copii** din Romania. Proiectul se va desfasura in centrul **eMAG** din Bucuresti, intre **1 si 8 Iunie**.

Proiectul **Portret de Copil** face parte dintr-o initiativa pe termen lung a Foto Union, care a mai desfasurat astfel de campanii si in trecut, pentru Craciun si Ziua Femeii. Pentru a sarbatori **Ziua Internationala a Copilului**, Radu Badoiu si Cristina Sutu, cei doi initiatori ai Foto Union, vor fotografia toti copiii inscrisi in campanie. Fiecare participant va avea parte de o sesiune foto de 30 de minute la finalul careia va primi cele mai reusite cadre, atat in format electronic, cat si printate. Studioul mobil al Foto Union din centrul eMAG din Bucuresti, va fi deschis in fiecare zi de pe 1 pana pe 8 iunie, intre 10:00 si 18:00, in timp ce sambata si duminica, programul va fi intre 10:00 si 15:00.

„Suntem incantati sa fim parteneri ai proiectului Portret de copil si ne place foarte mult prima serie de fotogragii, in care au fost implicati copiii catorva bloggeri cunoscuti. Sunt convins ca atat copiii, cat si parintii vor avea o experienta de neuitat si vor ramane cu amintiri frumoase legate de Ziua Copilului din 2012”, a declarat Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.

Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite online, pe www.fotounion.ro, pe blogurile partenere si pe conturile de Social Media ale campaniei: Facebook, Twitter, Google+, Foursquare si Instagram.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută