Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Leonard Cohen revine la Bucureşti, cu Old Ideas

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Leonard Cohen revine la Bucureşti, cu Old Ideas Share Leonard Cohen revine la Bucureşti, cu Old Ideas


Se pare că nu numai publicul român a fost cucerit de farmecul artistului canadian **Leonard Cohen**, ci e valabilă şi reciproca. Acesta doreşte să reîntâlnească publicul din România, venind de această dată să îşi promoveze cel de-al 12-lea album, **Old Ideas**.

Vocea cu timbru inconfundabil a lui Leonard Cohen va răsuna, de această dată, în **Piața Constituției** din Capitală, în data de 22 septembrie 2012. **Turneul Internaţional Old Ideas 2012** pune față în față majoritatea pieselor care l-au făcut celebru pe cântăreţ şi cântecele de pe noul album, ”zece cântece noi, pe care nimeni nu le știe, dar toți le vor prețui”. Şi se pare că acestea sunt într-adevăr preţuite, întrucât albumul Old Ideas s-a clasat pe primul loc în topurile din întreaga lume, încă din prima săptămână de la lansare. Aşa că nu mai încape îndoială că Leonard Cohen va culege din nou aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriți definitiv de muzica sa, aşa cum a reuşit să o facă în seriile de spectacole pe care le-a avut şi în perioada 2008-2010 pe toate meridianele globului.

De mai bine de șase decenii, Leonard Cohen își dezvăluie lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice – Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001) etc. Piesele lui au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, inclusiv de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau regretatul Johnny Cash. Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

**Biletele** pentru concert se vor pune în vânzare în data de 1 iunie şi se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută