Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Kidsfest la Grand Cinema Digiplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kidsfest la Grand Cinema Digiplex Share Kidsfest la Grand Cinema Digiplex


Vineri, **1 iunie**, este **deschiderea oficială** a festivalului. Copiii se pot distra alături de clovnii care le vor oferi baloane şi le vor picta chipurile. În plus, ei pot câştiga mai multe premiile instant, participând la concursurile din prima zi a festivalului.

Următoarea zi este **ziua culturii şi ştiinţei**. Sâmbătă, **2 iunie**, de la ora 12:00, în sala Grand Epika se va juca piesa de teatru pentru copii “Dumbrava minunată”, pusă în scenă de actorii şi soliştii teatrului “Nae Leonard” din Galaţi.

Sala Imagika găzduieşte, în continuare, expoziţia ştiinţifică interactivă pentru copii, numită “Xperiment”, unde cei mici pot admira cele 16 experimente special concepute pentru a oferi o înţelegere intuitivă a principiilor mecanicii.

Duminică, **3 iunie**, este **ziua sportului**, sub emblema Disney. Începând cu ora 11:00, în foaierul cinematografului va fi amplasat un autodrom, iar copiii se vor putea înscrie în cursă la volanul celebrului Fulger McQueen.

Toţi copiii care intră în cursă sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea marelui premiu: o maşină cu pedale Fulger McQueen.

Tot în foaier, copiii îşi pot exersa talentul la diverse activităţi sportive: aruncări la coşul de baschet, şuturi la poarta de fotbal sau săritura în lungime. În plus, concursurile cu premii instant sunt un alt ingredient care va da “gust” competiţiei.

Ultima zi a festivalului, **4 iunie**, este **ziua distracţiei**. După o demonstraţie de dans, oferită de artişti profesionişti, şi copiii se pot înscrie la un concurs, cel mai talentat dansator urmând să fie premiat.

În această zi, copiii vor fi rugaţi să poarte costume, întruchipând personajele lor preferate din filme. Cei care nu au costumele pregătite, vor fi ajutaţi de artiştii de face painting să se transforme în eroii lor favoriţi. Cele mai senzaţionale apariţii vor fi premiate.

Una dintre principalele atracţii ale festivalului va fi **maratonul de filme** pentru copii, cu bilete disponibile la preţ special. Animaţiile şi filmele de aventuri vor rula pe marile ecrane în fiecare din cele 4 zile, de la ora 10:00 până la ora 18:00. Copiii vor putea viziona oricâte proiecții doresc pe parcursul unei întregi zile, la prețul unui singur bilet.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută