Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2012
Arhiva Zile si Nopti

Haine de fițe pentru casa ta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Haine de fițe pentru casa ta Share Haine de fițe pentru casa ta


Două branduri noi au ajuns la sibiu luna trecută, Nobila Casa și Kitchenshop, două magazine dedicate exclusiv decorațiunilor interioare și obiectelor șic de uz casnic.

Nobila Casa vinde obiecte decorative, materiale pentru perdele şi draperii, conform ultimelor tendinţe în amenajarea căminului. Cu ocazia deschiderii magazinului Nobila Casa beneficiaţi de 5% reducere la toată gama de produse, până în 15 iunie 2012. Aici găsiţi peste 1.500 de articole destinate decorării şi accesorizării încăperilor şi peste 800 de materiale textile, de o mare varietate de culori, ţesături şi modele.

" "

Produsele cuprind următoarele domenii: arta mesei (servicii de masă din porţelan şi ceramică, tacâmuri, pahare, platouri şi boluri pentru servit, feţe de masă, accesorii pentru masă), bucătărie (produse cu design variat si cu funcţii suplimentare interesante, care vă vor fi de un ajutor real la pregătirea oricărui tip de preparate culinare: boluri, vase termorezistente pentru gătit şi servit, suporturi pentru ingrediente şi condimente, căni şi farfurii, coşuri şi diverse accesorii pentru bucătărie), living (mic mobilier, tablouri şi rame foto, textile, lămpi decorative, decoraţiuni sezonale etc.), perdele şi draperii (peste 800 de materiale textile, de o mare varietate de culori, ţesături şi modele), wellness (obiecte frumoase şi plăcute care asigură o stare de bine în baie: prosoape şi halate, set pentru baie etc) şi cadouri (fie că este vorba de o zi de naştere, de onomastică, o nuntă, o inaugurare de casă nouă sau orice alt eveniment).

După ce a ajuns la vânzări de 1.500.000 euro în 2011, plecând de o investiţie de numai 150.000 euro în 2008, Kichenshop deschide al şaptelea magazin al său, în Shopping City Sibiu. Kitchenshop este o firma românească, cu acţionariat român 100%, iar începutul a constat în lansarea unui magazin online în 2008: www.pentrugatit.ro.

Magazinele Kitchenshop s-au născut din pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a folosi în bucătărie produse de bună calitate. Acum, la Kitchenshop se comercializează peste 5.000 de produse diferite, produse care uşurează mult munca din bucătărie: de la cuţite la tigăi, de la tagine la oale de gătit cu aburi, de la accesorii pentru ornat la maşini pentru paste sau maşini care scot automat sâmburii din fructe.

Kitchenshop este distribuitorul autorizat în România pentru peste 35 de furnizori prestigioşi precum Zwilling J.A Henkels, Emile Henry, GreenPan, Demeyere, Staub, Imperia, Vitesse France. “Totul a plecat de la pasiunea noastra pentru gătit. Am început timid cu magazinul online, care însă a fost un experiment de succes. A urmat apoi primul magazin în Constanţa, iar ulterior ne-am propus ca acesta să fie primul dintr-o reţea care să acopere principalele oraşe ale ţării. Ceea ce Kitchenshop promite cumpărătorilor este “un altfel de magazin”, construit pe conceptul de “pasiune pentru gătit” , apropiere faţă de client şi necesitatile sale, fie el bucătar amator sau profesionistl” declară Laurenţiu Ilie, director general al Kitchenshop.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută