Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Unde mergem cu copiii de 1 Iunie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde mergem cu copiii de 1 Iunie Share Unde mergem cu copiii de 1 Iunie


De *Ziua Internaţională a Copilului*, tot oraşul întinereşte. În parcuri, muzee, centre culturale, toată lumea s-a pregătit cu programe speciale, de la mic la mare, de dimineaţă până la ora de culcare.

Iată principalele activităţi la care poţi participa împreună cu copiii, de 1 iunie!

În curtea **Muzeului Ţăranului Român**, programul începe dis-de-dimineaţă cu ateliere, expoziţii, animaţii şi târguri de jucării. Puteţi învăţa să creaţi un puzzle 3D, să fabricaţi hârtie reciclată, sau să coaseţi haine pentru păpuşi. Citeşte programul complet [aici](http://bucuresti.zilesinopti.ro/activitati/1-iunie-la-muzeul-taranului-roman.html).

Pentru copiii cu vârsta între 6 şi 12 ani, la **Librăria Cărtureşti** are loc un atelier de *modelaj în lut*. Două ore în care copiii vor descoperi facerea lumii şi o vor recrea cu mânuţele lor. Programul întregului weekend poate fi consultat [aici](http://bucuresti.zilesinopti.ro/activitati/povesti-in-jurul-lumii.html).

Dacă vreţi să vă plimbaţi în parc şi aveţi drum prin **Herăstrău**, nu rataţi [*Festivalul Internaţional de Statui Vivante*](http://bucuresti.zilesinopti.ro/activitati/festivalul-international-de-statui-vivante-2012.html). Intrarea de la Charles de Gaulle va fi plină de personaje fantastice, inspirate din literatura internaţională şi cea românească. Un eveniment unic în Europa de Est, care durează întregul weekend.

La [**Gelato Mio**](http://bucuresti.zilesinopti.ro/activitati/apetito-05.html), cu mic, cu mare, sunteţi invitaţi la îngheţată de toate sortimentele. Aveţi ocazia de a vizita laboratorul de confecţionat îngheţată artizanală şi să experimentaţi propria îngheţată. Oferta zilei: la două cupe cumpărate, a treia este gratuită.

**Centrul Cultural Ungar** vă invită la spectacolul [*Mici lutieri şi violonişti*](http://bucuresti.zilesinopti.ro/activitati/mici-lutieri-si-violonisti.html), o manifestare culturală pentru copii. Cei mici pot descoperi cum se construieşte o vioară, într-un workshop susţinut de lutierul Szomorú István şi vor fi trataţi cu limonadă şi prăjiturele. Seara continuă cu un minirecital susţinut de elevii Colegiului Naţional Dinu Lipatti.

Pentru micii cinefili, [**Grand Cinema Digiplex**](http://zilesinopti.ro/pagini/kidsfest-la-grand-cinema-digiplex.html) propune un maraton de filme pentru copii și diverse activități educative și distractive în foaier, cu jocuri, concursuri și premii, în cele patru zile ale festivalului *Kidsfest*.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută