Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Hai să copilărim împreună!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hai să copilărim împreună! Share Hai să copilărim împreună!


Moldova Mall transformă Ziua Copilului într-o adevărată sărbătoare. În perioada 1-3 iunie, copiii sunt aşteptaţi la activităţi care de care mai provocatoare, iar „Weekend-ul Copilăriei” e plin de surprize. Vineri, de la ora 15.00, la Olimpiada Distracţiei dăm startul unei aventuri în care premiile şi veselia sunt puse la loc de cinste. Şi cum copiilor le place să se joace în aer liber, acţiunile din cadrul olimpiadei vor avea loc în faţă la Moldova Mall.

Sâmbătă te aşteptăm la un Spectacol de dans şi muzică tot de la ora 15.00. Copiii cu personalitate pot admira o prezentare de modă Louise şi FoxKids. Tot atunci va avea loc un spectacol de muzică al corului „Luceafărul” de la Palatul Copiilor, coordonaţi de profesoara Anca Apetroaiei şi spectacole de dans Academia Show, coregraf Ligia Delia Grozdan şi Cosmina Paraschiv. Pentru fetiţele care au visat mereu la prinţesele din poveşti, Moldova Mall le-a pregătit concursul „Micuţa prinţesă”, realizat în parteneriat cu AVON.

Week-end-ul copilăriei se va încheia cu atelierul şi concursul de desene pe asfalt „Micul artist iscusit”. Duminică, de la ora 11.30, echipele de copii vor realiza un origami gigant, în variantă 3D.

Moldova Mall vă aşteaptă cu mic cu mare la „Weekend-ul Copilăriei”, să vă bucuraţi de zile senine de copilărie!

www.moldovamall.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută