Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ediţie extraordinară Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ediţie extraordinară Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele Share Ediţie extraordinară Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele


Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele îşi amână concediul pentru încă o întâlnire pe scena Naţionalului bucureştean.

Spectacolul “Caramitru-Malaele, câte’n lună şi în stele” se va juca încă o dată, în ediţie extraordinară, luni, 28 iunie, de la ora 20:00, pe Scena Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Deşi spectacolul din data de 28 mai trebuia să fie ultimul din acest sezon, la cererea spectatorilor care nu au reuşit să îşi cumpere bilet pentru ediţia finală, cei doi actori şi-au amânat plecarea în concediu pentru a susţine încă un spectacol la final de stagiune.

Spectacolul a fost jucat cu casa închisă la fiecare reprezentaţie la București și a avut premiera în mai multe orașe din țară. Înfruntarea are fortă, se râde cu lacrimi în reprize vulcanice de haz spumos, iar hohotele devin emoţii, în momente cu o încărcătură sensibilă profundă.

Seducători, cu un umor irezistibil, cei doi actori se vor înfrunta în versuri. Un duel plin de energie, moderat de muzica violoncelistului Adrian Naidin.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută