Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

All day, all night !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii All day, all night ! Share All day, all night !


În general, cu precădere la revistele internaționale care se respectă, editorialul este un text care prezintă foarte succint conținutul întregii publicații. Problema mea, cu care mă confrunt de câteva zile, fără a reuși să găsesc vreo rezolvare, este cum anume aș putea să înghesui informație vitală pentru orice cititor care deschide revista fix la pagina 3, în încercarea de a-și face o idee despre ce ar putea afla din acest ghid de timp liber.

Stresul meu nu e neapărat “cum să prezint informația” ci mai bine spus “cum să fac să spun tot” sau “cum să fac să nu omit ceva important”. De parcă presiunea nu ar fi suficientă, materialul cuprinde nici mai mult nici mai puțin decât “Săptămâna TIFF-ului”, un fel de Bau-Bau cu valențe pozitive în lumea Clujului. Toți așteptăm aceste zile încărcate, dar cumva ne e așa, groază, de ele, fiind atât de multe lucruri de făcut. Așa că, înainte de a vă plictisi complet, voi înșira cât de multe îmi permit cele 1100 de caractere.

Săptămâna aceasta vă oferă incredibil de multe opțiuni de petrecere a timpului liber, de la sute de filme pe care le puteți viziona pe perioada TIFF-ului, până la expoziții găzduite de Muzeul de Artă, Insomnia Cafe, Cărturești (și multe alte locații), concerte pe toate gusturile (Altar, Zdob și Zdub, Bob Brozman, DUBFX), petreceri (Wild Wild West, Studcard Party, 9 GAG PARTY), spectacole de teatru (Teatrul Național Cluj, Teatrul Maghiar de Stat Cluj), de operă (Opera Maghiară Cluj, Opera Națională Română Cluj), până la evenimente speciale, de neratat (Târguțu’ Vintage, TIFF Music Night, Ghibstock).

Așadar, eu vă doresc multe zile și nopți încărcate!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută