Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Subway – regele sandwich-urilor adevărate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Subway – regele sandwich-urilor adevărate Share Subway – regele sandwich-urilor adevărate


Dacă mai aveați o urmă de îndoială în ceea ce privește poziționarea orașului nostru pe harta celor mai importante aglomerații urbane europene, ei bine, o dată cu deschiderea primului restaurant Subway din Cluj, puteți fii siguri de importanța dar și de puterea economică aflată în creștere a orașului în care trăim.

Înființat în 1966 în Bridgeport, Connecticut (Statele Unite ale Americii), Subway este în prezent este cea mai mare reţea de restaurante din lume, cu mai multe restaurante în SUA, Canada şi Australia decât McDonald’s. Succesul conceptului Subway se datorează în mare parte necesității lumii moderne a a mânca ceva rapid, dar în același timp gustos și mai ales proaspăt. Astfel, sandwich-urile Subway conțin ingrediente de cea mai bună calitate, de la pâinea proaspăt coaptă (albă, neagră, cu ovăz și miere, cu parmesan și oregano, cu susan), sosuri diverse (muștar cu miere, barbeque, ranch, ceasar, oțet de vin roșu, ulei de măsline, ceapă dulce, maioneză slabă etc.), până la varietatea legumelor (salată, roșii, castraveți, ceapă roșie, ardei verde) sau aroma delicioasă a feliilor de șuncă și a fripturii de vită.

Clienții Subway au întotdeauna posibilitatea de a-și personaliza sandwichul de bază (Șuncă, Veggie Delite, Curcan și șuncă, Italian Picant, Friptură de vită, Subway Club sau Melt, Veggie Patty, Piept de pui la grătar, Pui Teriyaki, Vită cu brânză, Ton etc.), adăugând sosuri sau alte intrediente precum extra bacon, chesee etc. după propriile preferințe. Sandwichurile Subway sunt disponibile în 2 formate: 15 cm SUB și 30 cm SUB, fie alături de fursecuri, mere, o pungă de chipsuri și o băutură răcoritoare (meniu), fie servite pur și simplu. Salate fresh, tortiila picantă, meniu mic dejun, supe fierbinți (roșii, goulaș, thailandeză, mexicană), și desigur, delicioasele sandwichuri, toate acestea le puteți savura de acum și în Cluj, în noul restaurant Subway, situat în incinta Iulius Mall.

– Iulius Mall
– Al. Vaida Voievod 53 – 55
– 10.00 – 22.00
– www.subway.com

*©2012 DOCTOR’S ASSOCIATES INC. SUBWAY® ESTE O MARCĂ ÎNREGISTRATĂ A DOCTOR’S ASSOCIATES INC.*

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută