Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Gary Holt (Exodus) în premieră în România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gary Holt (Exodus) în premieră în România Share Gary Holt (Exodus) în premieră în România


Trupa de thrash metal Slayer a anuntat recent ca Gary Holt, chitaristul Exodus, o va insoti anul acesta pe toata perioada turneului mondial, inclusiv la Bucuresti. Vestea aduce cu sine o noua premiera pentru publicul autohton, aceasta fiind totodata si prima vizita a lui Gary Holt in Romania. Prezentat de Ciuc Premium, concertul Slayer va avea loc pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Gary Holt este unul dintre membrii initiali al trupei Exodus, alaturi de Kirk Hammet de la Metallica si tobosarul Tom Hunting, fiind singurul membru ai trupei care a ramas in componenta acesteia de-a lungul celor peste 30 de ani de existenta pe scena muzicala de thrash metal. Celebrul chitarist a fost invitat de membrii trupei Slayer sa-i insoteasca in noul turneu, inclusiv la evenimentul de la Arenele Romane, tinandu-i temporar locul lui Jeff Hanneman, care in prezent se recupereaza dupa o operatie la bratul drept. Concertul Slayer din 4 iunie reprezinta cel de-al doilea eveniment de warm-up pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012, care incepand cu editia din acest an va aduce in plus fanilor muzicii rock o scena dedicata exclusiv acestui gen muzical.

Biletele pentru concertul Slayer mai sunt disponibile si astazi pe www.myticket.ro, urmand ca toata saptamana sa poata fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la cele doua categorii de pret: 80 lei pentru acces general si 120 lei pentru Golden Circle. In ziua concertului, acestea vor fi disponibile si la intrarea in Arenele Romane, la aceleasi preturi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută