Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Concertul aniversar Mandinga s-a amânat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concertul aniversar Mandinga s-a amânat Share Concertul aniversar Mandinga s-a amânat


Concertul aniversar Mandinga, programat pentru joi, 31 mai 2012, la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, la ora 19:30, se amana pentru mijlocul acestei veri din cauza vremii nefavorabile.

Din nefericire, organizatorii au decis sa amane acest concert din cauza furtunilor anuntate pentru perioada imediat urmatoare. Dorinta trupei este sa ofere fanilor un eveniment cu adevarat spectaculos, care nu poate avea loc decat in aer liber ca urmare a cerintelor tehnice deosebite: proiectii spectaculoase si mapping unic in Romania.

“Ne pare foarte rau sa amanam acest concert, mai ales ca este unul aniversar, prin care sarbatoream 10 ani, insa preferam aceasta varianta pentru ca totul sa iasa ca la carte si nimic sa nu impiedice desfasurarea perfecta a show-ului nostru”, a declarat trupa Mandinga.

Biletele achizitionate pentru acest eveniment raman valabile pentru luna in care va fi reprogramat. Cei care nu vor putea participa la evenimentul din vara, pot returna biletele in punctele de vanzare din care au fost achizitionate.

Concertul aniversar Mandinga va fi reprogramat in vara acestui an, iar toate detaliile vor fi anuntate in cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută