Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Prin ochii de copil

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prin ochii de copil Share Prin ochii de copil


Toate lucrurile par mai mari, sunt fascinante. Un zâmbet, un clown care transformă baloanele colorate în căţei şi ursuleţi, un spectacol cu păpuşi sau un concert cu o vedetă tv, toate sunt amplificate prin sufletul de copil. Ziua lor cade în acest an într-o zi de vineri. Şi ea se poate transforma într-un sfârşit de săptămână alături de familie.

Ca în fiecare an Parcul Bălcescu este gazda de sărbătoare a micuţilor care se vor putea bucura atât de concertele dedicate lor dar şi de jocurile aduse special pentru ei. Probabil însă că dintre toate cadourile pe care le vor primi în această zi cel mai
mare cadou pentru ei vor fi orele pe care le vor petrece alături de părinţii care, de obicei, sunt atât de ocupaţi încât nu mai au timp să se joace cu ei, să îi asculte, să le ofere din plin dragostea de care au atâta nevoie.

În această zi pentru ei răsfăţul are numele: îngheţată, sau jucării, sau parc de distracţii şi toată bucuria din lume se va regăsi în ochii lor luminoşi şi inocenţi. Şi pentru că e înainte de weekend, sărbătoarea ar putea fi prelungită printr-o excursie în natură. Trei zile dedicate copiilor, cu tot sufletul.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută