Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cocor va găzdui un cinematograf multiplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cocor va găzdui un cinematograf multiplex Share Cocor va găzdui un cinematograf multiplex


Primul cinematograf de tip **multiplex** din centrul Capitalei se va deschide pana la sfarsitul acestui an in **Cocor**.

Cinematograful face parte din strategia de modernizare demarata de Cocor, strategie care vizeaza si crearea unei zone de divertisment de 3.000 mp la etajul 5 al magazinului.

Noul multiplex va avea **5 sali de vizionare**, cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, echipamente de ultima generatie si va fi deschis de un operator cu experienta pe plan international, Cocor fiind prima locatie aleasa de acesta in Romania. **Zona de divertisment** va mai include bowling, biliard, loc de joaca si food court.

“Lansarea zonei de divertisment la ultimul etaj al magazinului raspunde asteptarilor clientilor nostri, oferind o paleta larga de optiuni in petrecerea timpului liber la Km 0. Din toamna, bucurestenii vor avea posibilitatea vizionarii celor mai noi proiectii digitale in 5 sali moderne de cinema, in centrul capitalei, destinatie usor accesibila atat pietonilor, prin multitudinea mijloacelor de transport, cat si posesorilor de autoturism, prin parcarea multietajata de 200 locuri a magazinului Cocor. Suntem mereu atenti la dorintele clientilor nostri si nu precupetim nici un efort in a le imbogati experientele de shopping”, a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor SA.

Cinematograful din **Centrul Comercial Cocor** promite sa aduca un plus de valoare intregii zone comerciale, mai ales datorită pozitiei sale in centrul triunghiului pietonal Unirii-Lipscani-Universitate si pe cea mai aglomerata artera de circulatie a Bucurestiului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută