Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

O lună de poveste la Eliana mall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O lună de poveste la Eliana mall Share O lună de poveste la Eliana mall


În perioada 1 – 23 iunie 2012 vă invităm cu mic și mare la Eliana mall să ne distrăm în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, împreună cu cele mai iubite trupe de teatru de păpuși: „Arlechino” și „Albinuțele”.

Invitația Eliana mall este pentru tine și pentru copilașul tău. Totuși, nu uita de bunica şi bunicul! Numim oficial luna IUNIE drept „Luna Copiilor Fericiţi”. Spectacolele noastre sunt un CADOU JUCĂUŞ* pentru copii care știu să zâmbească și să se bucure de orice clipă frumoasă, dar și pentru părinții care vor să le ofere prichindeilor magia poveștilor!

" "

*Spectacolele sunt oferite gratuit şi sunt recomandate copiilor cu vârsta peste 2 ani.

Și v-am mai pregătit o mare surpriză! Numai la Eliana mall, vă aşteptăm să faceţi cunoştinţă cu cei mai frumoşi elefanţi – Eli (elefantul african) şi Ana (elefănţica indiancă). Cei doi uriaşi simpatici au nevoie de toată dragostea voastră şi vor fi foarte bucuroşi să îi alintaţi şi să-i fotografiaţi alături de prietenii lor din Mini Jungla KinderLand.

Nu-i așa că sunteți curioși?! Veniți cu mic și mare la Eliana mall și treceţi în calendar zilele de sâmbătă din luna Iunie, începând cu ora 10:00, ca zile dedicate poveştilor fermecătoare:

2 iunie – „Arlechino” vă va răsfăța cu piesa de teatru de păpuși “Scufița Roșie”
9 iunie – „Albinuțele” vă va încânta cu spectacolul magic “Zâna Lacului”
16 iunie – „Albinuțele” vă va distra cu piesa de teatru de păpuși “Fata Pantofarului”
23 iunie – „Arlechino” va aduce magia poveștilor în sufletul copiilor voștri cu spectacolul “Povestea Omulețului Alb: Asmodee”

Eliana mall – Parte din familia ta!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută