Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Atelier de Jonglerie la Grădina cu Artişti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Atelier de Jonglerie la Grădina cu Artişti Share Atelier de Jonglerie la Grădina cu Artişti


Te-ai saturat de aglomeratia urbana, de galagie si de fumul gazelor de esapament de la masini?

Un grup de oameni inspirati si-au pus ideile cap la cap si au decis sa dea viata unui proiect ce avea sa devina usa noastra de scapare departe de toate neplacerile vietii urbane! Astfel s-a intamplat **”Gradina cu Artisti”**!

Un spatiu de relaxare accesibil tuturor, un spatiu dedicat creativitatii si artei, **”Gradina cu Artisti”** este locul de intalnire al atelierelor de creatie artistica (pictura, teatru, ceramica, fotografie, arta florala, creatie hand-made, muzica, etc.), al spectacolelor cu tineri artisti (cantareti, actori, comedianti, dansatori, etc.), al expozitiilor cu produse hand-made si al altor activitati de relaxare.

**Juggler.ro** se alatura acestei adunari colorate pentru 3 zile in incercarea de a scoate din monocromie orasul prin jonglerii, zambete si activitati menite sa te scoata din rutina! Timp de 3 zile te vom astepta la coltul nostru al bunei dispozitii unde te vei putea juca in voie cu orice jonglerie iti va face cu ochiul! Vom invarti poiuri, vom arunca cercuri, mingi si maciuci, ne vom juca cu-n flowerstick si ce-om mai gasi prin desaga noastra…! Si daca vei lega vreo prietenie mai frumoasa cu vreun obiect anume, afla ca-l vei putea duce acasa – standul Juggler.ro isi va expune jucariile spre vanzare!

Vino deci, de esti artist, copil, om mare, businessman sau simplu trecator si arunca o privire in “Gradina cu Artisti” din **Parcul Gradina Icoanei** din Bucuresti pe data de **1-3 iunie**!

Foto: Alessia Marinescu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută