Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Thank you și bogdaproste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Thank you și bogdaproste Share Thank you și bogdaproste


Cum scopul scuză mijloacele și subiectele sunt mult prea interesante pentru a le lăsa pe mâna altora, voi transforma acest
editorial într-un fel de cuvânt înainte sau mai bine zis îndrumar și explicații în același timp. Pentru o publicație se ocupă exclusiv de petrecerea timpului liber este contra-productiv și chiar „interzis” să se ocupe de politică. Dar ea, politica, face parte din viața noastră cea de toate zilele și de multe ori e foarte greu să ignori tot ce se întâmplă în jurul tău.

Și ca să trec mai repede la subiect: sunteți nemulțumiți de ceea ce se întâmplă pe scena politică locală sau națională? Atunci priviți în ograda altora și ziceți bogdaproste (cuvânt de origine slavă) că politicienii români sunt mici copii – paranteze necesare că altfel nu pricepe cititorul aluzia, e prea subtilă. Marele nostru vecin de la răsărit a sărbătorit de curând un eveniment istoric pe care l-aș intitula pe scurt: Putin – încoronarea.

Neinteresantă politica pentru ZN, dar de mare brizanță pentru rubrica de funmix este meniul mesei festive care a avut loc cu această ocazie. Un meniu al oligarhilor, cu picanteriile aferente nu numai în ceea ce privește CE, ci și CUM s-a servit aici. Da, mai era și un „thank you“ prin titlu, pe care îmi permit să-l adresez în numele lui Mark Zuckerberg tuturor utilizatorilor de Facebook cu ocazia celei mai spectaculoase lansări la bursă. Și aici avem câteva rânduri, undeva tot la funmix, cu informații demne de reținut.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută