Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Free Fest 2012 – trei zile de concerte în Parcul Bucov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free Fest 2012 – trei zile de concerte în Parcul Bucov Share Free Fest 2012 – trei zile de concerte în Parcul Bucov


Cel mai important eveniment al anului 2012 din Ploiești și Prahova pe segmentul de concerte live, **FREE Fest III**, se va desfășura pe parcursul a trei zile, două nopți, în perioada 25 – 27 mai, în parcul Constantin Stere din Bucov. In cadrul festivalului, se vor reuni unele dintre cele mai celebre trupe din țară, din arealul muzicii rock și electro.

Aflat la cea de-a treia ediție, acest eveniment este organizat de Asociația EuroSpirit și va fi realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Administrația Parcului Comemorativ « Constantin Stere » Bucov.

Ediția III a FREEFEST-ului, eveniment ce deja a devenit o « ștampilă » pe segmentul festivalelor din țară, se pregătește la o amploare ce va reuni cele două ediții anterioare sub trei aspecte reprezentative : muzică bună, show de calitate și divertisment pe gustul tuturor participanților. Noutatea acestei ediții este faptul că Radio-ul MeGusta va emite non-stop concertele din cadrul festivalului.

Până acum, au confirmat participarea următoarele trupe : C.O.D, Trooper, C.I.A, Luna Amară, Niște Băieti, Camuflaj cu Anda Dimitriu, Alternosfera și John Space. Lista e în continuă actualizare.

In cadrul acestui eveniment vom amenaja spații ce vor deservi: standurilor de body-painting, produse specifice evenimentelor (tricouri, brățări, bandane) precum și serviciilor de alimentație publică. Pe lângă acestea, vom amplasa un panou pentru împătimiții de alpinism sportiv, supravegheat de personal calificat și autorizat pentru această activitate. Una dintre cele mai importante activități pe care le vom organiza va fi parada anuală de motociclete prin întregul oraș, mișcare susținută și de cluburile de moto ale orașului.

Prima ediție a festivalului FREE Fest s-a desfășurat în perioada 28 – 30 Mai 2010, în aceeași locație propusă ca și pentru acest an, a reunit 60.000 de Watti, 18.000 de oameni, 29 de trupe și 109 artiști, pe 2 scene. FREE FEST II, desfășurat in perioada 27-29 Mai 2011, a promis un spectacol cu mult mai amplu decât prima ediție și misiunea a fost îndeplinită : 20 nume din toate arealele muzicii două scene, 80.000 Watti, 14.000 de oameni.

Pe scenele Festivalului, s-au întâlnit până acum Vița de Vie, Omul cu Sobolani, Gojira, Tapinarii, Trooper, El Negro, E.M.I.L., Sport Sângeros 3, Darauf, Travka, Lefters, S.A.N., PseudoNoise, Pilgrims Progress, Specii, Cedry2k, Monobrow,6 Grade, Vizi, Prometeu, Up to Eleven, WhiteAsh, COD, Negativ, Lefters, Addendum.

Asociația EuroSpirit este o organizație non-guvernamentală din Ploiești inființată in 2009 ce iși desfășoară activitatea in sectorul de tineret, avâand interes în exprimarea opiniilor legate de societatea actuala. Asociatia EuroSpirit înseamnă cultură, educație, formare și comunicare. Combinând toate aceste aspecte, se dorește creearea unui cadru prin care tinerii din România să participe la o experiență instructivă, practică și pozitivă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută