Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Sofia Boutella în Street Dance 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sofia Boutella în Street Dance 2 Share Sofia Boutella în Street Dance 2


O dansatoare atât de talentată încât a convins-o și pe Madonna să-i acorde o șansă, Sofia Boutella cucerește publicul cu mișcările sale senzuale din 25 mai, pe marile ecrane în **Streetdance 2 / Dansul Străzii 2**, un film distribuit de **MediaPro Distribution**.

Aflată la prima sa apariție într-un film de lungmetraj, Sofia Boutella și-a făcut debutul în cinematografie într-un scurtmetraj realizat în Franța și are la activ o carieră de invidiat în domeniul dansului. Pe lângă Madonna, Sofia a mai cucerit scena în compania celor de la Black Eyed Peas și a celebrei Mariah Carey.

Obșinuită să muncească foarte mult pentru realizările sale, Sofia Boutella declară despre colaborarea sa cu Regina Popului: ,,Repetițiile au fost extrem de solicitante, însă din fericire am însoțit-o pe Madonna deja în două turnee așa că sunt obișnuită cu exercițiile interminabile care mi-au fost de mare ajutor la filmările pentru **Dansul Străzii 2**.

În noul film 3D, **Dansul străzii 2**, Sofia o interpretează pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a cărei frumusețe îi răpește inima lui Ash ( Falk Hentschel). Un dansator deosebit de talentat, Ash decide să plece la Paris pentru a-și cunoaște idolii, renumita trupă Invincibilii. Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge așa cum și-a imaginat și este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei.

Negăsind altă soluție pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan îndrăzneț și alături de Eddie cutreieră Europa în căutarea celor mai buni dansatori pe care să-i reunească într-o nouă trupă. Astfel ar fi avut atât șansa de a își lua revanșa față de Invincibili, cât și de a o avea aproape pe Eva. În final tânăra dansatoare accepta să li se alăture, completând coregrafia spectaculoasă a trupei cu o îmbinare nemaivazută a streetdance-ului cu mișcările exotice de salsa.

Povestea lor de dragoste devine astfel posibilă pentru Ash, dar oare va fi el suficient de curajos să își ducă planul la bun sfârșit?

Din **25 mai, MediaPro Distribution** prezintă **Dansul strazii 2** în **3D** în cinematografele: **CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa**, **Lotus** (Oradea), **Odeon Cineplex** (Cluj), **Cityplex** (Constanța, Tulcea și Brașov), **Cinema City** (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Târgu-Mureș), **Cortina** (Oradea), **Cinema ,,Eugen Ionescu”** (Slatina), **Cinema Grand Mall** (Satu-Mare), **Glendale** (București), **Scala** (Bucuresti).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută