Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Relaxează-te la Terasa Bavaria!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Relaxează-te la Terasa Bavaria! Share Relaxează-te la Terasa Bavaria!


Oficial a venit vara și fiecare strop de răcoare este vânat ca o comoară. Aparatele de aer condiționat funcționează fără încetare, carafele cu limonadă stau la rece, iar cuburile de gheață dansează în fiecare pahar cu apă. Se spune că sunt persoane care nu sunt deranjate de căldură dar îmi vine greu să cred asta.

Orașul se înfierbântă pe zi ce trece tot mai mult, iar nopțile sunt prea scurte ca să mai poată atenua din temperaturile ridicate. Singura soluție este să găsesc o oază de răcoare și să mă bucur de tot ceea ce îmi poate oferi și cum sunt destul de norocoasă de felul meu, căutările mele nu au durat prea mult. La Terasa Bavaria ai toate șansele să nu mai vrei să pleci.

Atmosfera prietenoasă, decorul plăcut și răcoarea locului te vor acapara în totalitate. Nu mai vorbesc despre ofertele promoționale care îți vor împlini pofta de ceva bun. În fiecare zi, între 09.00 și 12.00, bei cea mai bună cafea la un preț promoțional de 2.5 lei.

Și ca să fie Happy Hour până la final, Bavaria completează această ofertă cu meniul zilei, la doar 20 lei. Vei mânca o ciorbă gustoasă, felul doi și desert, indiferent dacă iei prânzul sau cina, fiindcă bucătarul îți stă la dispoziție de la ora 10.00 până la ora 22.00.

Vino și tu la Terasa Bavaria și convinge-te că vara poate fi răcoroasă!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută