Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Crilia colecționează profesioniști

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Crilia colecționează profesioniști Share Crilia colecționează profesioniști


Dragii noștri, a venit vremea să investim în noi și să ne distrăm în același timp. Cum vom face asta? Foarte simplu, vom participa la “Crilia colecționează profesioniști”. Vreți și voi? Ei bine, după ce terminați de citit articolul nostru, mergeți fuguța
la computer și accesați www.crilia.ro, iar acolo veți afla toate informațiile.

Crilia colecționează profesioniști este un program de training unic pe piață, care cuprinde șase training-uri personalizate pentru diferite domenii. O să vă întrebați ce e atât de diferit la acest program și ce are în plus față de celelalte training-uri de pe piață. Păi, să vă dăm câteva exemple. În cadrul training-ului de leadership (Lideri de colecție), vom deveni pirații de pe Perla Neagră și împreună cu Jack Sparrow ne vom descoperi veleitățile de lider.

La training-ul de lucru în echipă (Coechipieri de colecție), vom simula o seară de Casino, vom juca Blackjack, Poker sau Texas Holdem și ne vom dezvolta abilitățile de coechipieri pentru a face „Casa” mai săracă, iar la training-ul de public speaking ne vom costuma în Martin Luther King, Adolf Hitler sau Charlie Chaplin și vom lua locul celor mai faimoși vorbitori în public din toate timpurile.

Așa-i că sună interesant? După ce aflați toate detaliile despre înscrieri, modalitate de plată și desfășurare, abia așteptăm să ne vedem la training!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută