Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2012
Arhiva Zile si Nopti

Celelalte Cuvinte în Euphoria Music Hall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Celelalte Cuvinte în Euphoria Music Hall Share Celelalte Cuvinte în Euphoria Music Hall


Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive formaţii rock din România. De asemenea, aş plasa formaţia în top 5 formaţii rock din România. Acestea fiind spuse, un concert Celelalte Cuvinte este întotdeauna aşteptat cu sufletul la gură de fani.

Concertul din 11 mai 2012 nu a reprezentat o excepţie. Astfel, orădenii au urcat pe scena Euphoria Music Hall cam pe la 23:40, iar timp de aproximativ 2 ore ne-au oferit o adevarată plăcere muzicală. Nu ştiu dacă mai este relevant să menţionez acest fapt, însă cred cu tărie că odată ce ai ajuns să asculţi şi să îţi placă Cuvinte, nu te mai poţi sătura de muzica lor; e ca şi cum ai avea o ibovnică pe care nu vrei să o laşi nici în rupt ul capului.

Revenind la prestaţia muzicală a orădenilor, aceasta a fost, din nou, una fără cusur. În acest sens, piesele s-au succedat una după alta, chitara a uns pe suflet zecile de spectatori iar versurile au fost îngânate şi cântate de public cu ochii închişi. Una peste alta, am avut parte de un concert foarte bun. Probabil, redundant, voi spune că Celelalte Cuvinte este un fenomen muzical unic, la care merită să fii martor de câte ori ai ocazia. Mulţumim Euphoria Music Hall pentru oportunitate!

*TEXT: SERGIU MUNTEANU*
*FOTO: CHRISTA SAS|*
*redactiaflipflop@gmail.com*

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută