Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

The Avengers – filmul eveniment al verii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Avengers – filmul eveniment al verii Share The Avengers – filmul eveniment al verii


**Așteptarea fanilor benzilor desenate și ai blockbusterelor de vară s-a terminat: echipa Avengers a sosit să dinamiteze box office-ul.**

După ce un program top secret pentru antrenarea unui nou tip de super-soldat îl transformă pe fragilul Steve Rogers (Chris Evans) în puternicul și eroicul Captain America, faptele sale de vitejie din timpul celui de-al doilea război mondial îi conferă statutul de legendă vie. Steve salvează New York-ul și schimbă cursul războiului, însă se prăbușește în Arctic în timpul misiunii sale finale. După ce se trezește în modernitate, Steve află că a petrecut decenii îngheţat în tundră. Acum, e singur într-o lume a anilor 2000 pe care o recunoaște cu greu. Atunci când Nick Fury (Samuel L. Jackson), directorul unei agenţii internaţionale de menţinere a păcii intitulate S.H.I.E.L.D, îl cheamă pe Rogers ca să salveze din nou lumea, el redevine Captain America, își îmbracă scutul iconic și se alătură echipei The Avengers.

Benzile desenate „The Avengers“ de la Marvel au fost create de Stan Lee și Jack Kirby. Prima bandă desenată „Avengers“ a fost publicată în septembrie 1963 și line up-ul consta din Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man și Wasp. Captain America s-a alăturat echipei în ediţia cu numărul 4, după ce e recuperat dintr-o bloc de gheaţă. Filmul îi aduce împreună pe Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) și Hawkeye (Jeremy Renner) sub îndrumarea directorul S.H.I.E.L.D. interpretat de Samuel L. Jackson.

**IRON MAN**
Tony Stark/ Robert Downey Jr.

În afară că e un geniu excentric, un miliardar, un playboy și un filantrop, Tony Stark (Robert Downey Jr.) este și super-eroul în armură cunoscut sub pseudonimul de Iron Man. Cum abia a terminat de anihilat o armată de inamici, Stark se lasă greu convins să-i servească drept consultant lui Nick Fury, directorul serviciului de inteligenţă S.H.I.E.L.D.

**THOR**
Zeul Tunetului

Thor (Chris Hemsworth), un prinţ arogant din îndepărtata ţară Asgard, a fost alungat pe Pământ din cauza comportamentului său iresponsabil. În timp ce se afla în exil, Thor a învăţat umilinţa și a ajutat la salvarea noilor săi prieteni. Însă Thor trebuie să se întoarcă din nou pe Pământ ca să prevină o catastrofă de nivel cosmic. Cu Mjolnir-ul (un ciocan legendar, cu o putere imensă), în mână, războinicul neînfricat va fi atras într-o alianţă neobișnuită la iniţiativa lui Nick Fury.

Helicarrier Bridge, sediul organizaţiei S.H.I.E.L.D., nu numai că seamănă cu un portavion, dar poate chiar zbura; realizatorii au vrut ca fanii să simtă fiori autentici atunci când acesta decolează.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută