Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Unde ne distrăm de 1 Mai la mare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde ne distrăm de 1 Mai la mare Share Unde ne distrăm de 1 Mai la mare


Nu vă puteţi imagina ziua de 1 Mai în altă parte decât la mare? Nici noi. Aşa că am luat la puricat cele mai tari evenimente care au loc în staţiunile Mamaia şi Vama Veche şi vi le prezentăm rând pe rând, spre inspiraţie.

Între 27 şi 30 aprilie, staţiunea **Mamaia** zumzăie de concerte şi festivaluri pentru toate gusturile.

**The Mission** prezintă în acest an *1st of May 2012* pe plaja Mamaia Nord. Mult-aşteptatul eveniment se desfăşoară în 27 şi 28 aprilie şi vă aşteaptă la petrecerile *Hot Natured* şi *Cadenza Vagabundos*. Nu rataţi spectacolele susţinute de Jamie Jones, Art Department, Less Foss, Luciano şi Digitaline. Biletele se gasesc la www.bilete.ro

Dacă sunteţi adepţi ai *muzicii electronice*, aveţi grijă să nu rataţi a unsprezecea ediţie a festivalului **Sunwaves**. Printre artiştii care vor concerta, îi enumerăm pe Ricardo Villalobos, Marco Carola, Lee Burridge, Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu, Zip, Matthias Tanzmann şi Audiofly. De la ora 22:30 pe plaja din dreptul clubului Kristal.

Plaja Kudos, situată în Mamaia Nord vibrează şi ea trei zile şi nopţi consecutiv, fără oprire. Petrecerea începe în 27 aprilie, de la ora 12:00 şi nu se mai opreşte până luni dimineaţa. Dansaţi pe ritmurile Mano, Bog, Optick b2b Adrian Eftimie, Pagal, Nima Gorji, William Kouam Djoko, Siller & Dima şi mulţi mulţi alţii.

Dacă veniţi la mare cu familia, treceţi pe la**Plaja H2O**, care se deschide din 28 aprilie cu muzică, sport, cocktailuri delicioase şi zmeie colorate în înaltul cerului. Vă recomand *Black Sea Kite Festival*, unde puteţi asista la spectacolul de înălţat zmeie de către profesionişti din România. Dacă vreţi să încercaţi şi voi, profitaţi de ocazie şi înscrieţi-vă la cursurile *Şcoala de Kite*, adresate adulţilor şi copiilor. Printre celelalte activităţi pe care le puteţi încerca pe plaja H2O, găsim human slingshot, kaiac canoe, stand up paddle, echilibru pe indoboard, slackline şi beach volley.

Pentru cei care preferă distracţia în club, **Summer Crush Mamaia** vă invită la trei seri speciale. Pe 27 aprilie petreceţi cu Zuparty & CRBL. Pe 28 aprilie îmbrăcaţi-vă de gală, că mergeţi la un show de modă semnat Cătălin Botezatu & Budoar Dancers. Iar în 29 aprilie MC Adi Mihăilă te pune pe dans până dimineaţă împreună cu DJ Rynno.

Fanii muzicii house vor avea parte de cele mai tari mixaje la festivalul **For the Love of House**. În noaptea de 27 aprilie, DJ Sasha mixează în club *La Mania*, urmat de Livio&Roby şi de Maya Jane Coles, cea mai apreciată DJ britanică a momentului. A doua zi, nu-i rataţi la platane pe talentatul producător român Derek, Delano Smith, Shaun Reeves şi Danny Howells.

Dacă abia aşteptai 1 Mai pentru a merge în **Vamă**, petrecerile îţi vor umple weekendul şi nici nu vei şti când a trecut timpul. Totul la preţuri pentru studenţi.

Între 27 şi 30 aprilie semnează catalogul la **GoblinFEST** şi-i asculţi în concert pe Şuie Paparude, Les Elephants Bizarres, R.O.A, Silent Strike, Zeppelin, Discoballs şi lista continuă. Aşa că faceţi-vă bagajele şi pregătiţi-vă de multe nopţi albe.

Toţi desperadoşii cu chef de dezmăţ sunt aşteptaţi la weekendul “dement” *Desperados Tequila Wild Party*. Petrecerea începepe sâmbătă de la ora 23:00, pe plaja Amphora şi o să cânte pentru voi, pe rând DJ Vasilik, E.M.I.L. si O.C.S. Să curgă, deci, tequila în pahare!

Intelectualii puşi pe distracţie sunt aşteptaţi la *Piratul Barbă Neagră* să petreacă liberi 1 Mai pe ritmurile trupelor Ţapinarii şi Fără Zahăr. Concertul începe la ora 22:00, iar intrarea costă 15 lei.

Dacă vrei un chef alternativ cu muzică şi mâncare bună, atunci e musai să ajungi la Papa la Şoni, unde se întâmplă **Alternative Chef**. Cântă începând cu ora 22:00 Luna Amară, Sophisticated Lemons, Alternosfera şi Kumm. Muzică bună, mâncare gustoasă şi sănătoasă, gătită de Şoni la ceaunele lui fermecate. Cheful durează de pe 28 până pe 30 aprilie.

Ai prieteni studenţi străini Erasmus şi vrei să le arăţi cum se petrece 1 Mai în România? Asociaţia ESN România organizează **Responsible Party** în clubul Expirat din Vama Veche. Toată studenţia este aşteptată pe 30 aprilie, de la ora 22:00 la petrecere, băut până se cade pe nisip sau se adoarme pe plajă, dar într-un mod responsabil. Sloganul petrecerii este “If you drive, don’t drink! If you drink, don’t sink!”. Reomandarea organizatorilor: carnetele de conducere şi costumele de scafandru se lasă acasă!

**Credit foto: Bogdan Trestianu**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută