Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Trupe noi la Summer Well

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trupe noi la Summer Well Share Trupe noi la Summer Well


Iată noile formaţii ce vor concerta în programul festivalului Summer Well 2012, pe lângă [Citizens! şi Zulu Winter](http://bucuresti.zilesinopti.ro/pagini/summer-well-2012-primele-confirmari.html) şi [Hurts](http://bucuresti.zilesinopti.ro/pagini/hurts-canta-la-summer-well-2012.html) deja anunţate.

**Patrick Wolf**

Pe 11 august, la Summer Well va cânta în premieră naţională *Patrick Wolf*, unul dintre cei mai talentaţi muzicieni britanici din noua generaţie. Cunoscut mondial pentru hit-urile “Time Of My Life”, “The City”, “House” şi “Together”, Wolf revine în atenţia lumii cu un nou album, “Lupercalia”.

**The Asteroids Galaxy Tour**

“The psychedelic big band of the future”, se autointitulează trupa *The Asteroids Galaxy Tour*, care va concerta la Summer Well împreună cu solista Mette Lindberg, pe 11 august. Trupa are la activ două album, numeroase hit-uri, plus o reclamă care le-a adus faimă mondială.

**Wolf Gang**

Trupa britanică *Wolf Gang* e în plină ascensiune. Cu un prim album *Suego Faults* publicat în 2011 şi un al doilea în lucru, trupa este din ce în ce mai populară şi va concerta în această vară în America la deschiderea celor de la Coldplay.

**The Stone Roses**

*The Stone Roses*, legende ale muzicii britanice, concertează pe 12 august la Summer Well! Reuniţi în 2011 în formula Ian Brown, John Squire, Reni şi Mani, cei patru au plănuit un turneu mondial de revenire, care va începe pe 14 iunie 2012 şi va include 21 de concerte în Europa şi 4 în Asia.

**The Vaccines**

Înfiinţată în 2010 la Londra, *The Vaccines* a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute trupe din lume. Primul lor album, *What Did You Expect from the Vaccines?* a ajuns pe poziţia a patra în topul albumelor din UK.. Acum cei patru artişti lucrează la al doilea album, aşa că, pe 12 august sunt şanse să ascultăm şi unele dintre noile piese.

**Glasvegas**

În momentul în care s-au lansat, New Musical Express Magazine îi anunţa pe copertă drept “Cea mai bună trupă nouă britanică”. De atunci, trupa a evoluat, au scos două albume, au concertat pe scenele festivalurilor importante şi au devenit treptat una dintre cele mai bune trupe din lume, nu doar din Anglia.

**The Big Pink**

La debutul lor, The Big Pink au câştigat premiul NME Philip Hall Radar Award pentru “cea mai bună trupă nouă”, urmat de premiul pentru “cel mai bun cântec”, cu piesa Dominos. Duo-ul britanic va concerta pe 12 august şi cu siguranţă vor include în repertoriu piese de pe noul album “Future This”, aparut anul acesta.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută