Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Culina Nostra – bunătăți tradiționale ardelenești

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Culina Nostra – bunătăți tradiționale ardelenești Share Culina Nostra – bunătăți tradiționale ardelenești


Pentru momentele în care vă este dor de gustul adevărat al preparatelor ardelenești, mereu proaspete și delicioase, care amintesc de mâncărurile copilăriei, vă recomandăm un local în care, orice sortiment de mâncare v-ați comanda, veți avea parte de un regal culinar.

Situat într-o clădire veche de 500 de ani, Culina Nostra este un restaurant mic și cochet, destinat nefumătorilor, amenajat într-un stil clasic, simplu și elegant, unde căldura mobilierului de lemn alături de atmosfera plăcută și familială te îndeamnă să iei un loc la masă și să guști din bunătățile care îți sunt puse la dispoziție. Dacă vă întrebați cu ce vă puteți potoli foamea, trebuie din start să știți că la Culina Nostra mâncarea se savurează, fiecare bucățică spune papilelor gustative o poveste, astfel încât mirosurile și aromele bucătăriei tradiționale ardelenești vă vor cuceri de la prima gustare.

Toate preparatele ulinare sunt gătite din ingrediente naturale, gustul lor fiind nealterat și specific. De la pâinea cu untură de
casă, salata de vinete, zacusca proaspătă servită cu pâine de casă, până la remarcabilele platouri cu 7 feluri de carne (tobă, cârnați de casă eco, cârnaților de mistreț, slănină Abarolt cu boia, șuncă de porc, pecie, pulpă de mandariță, servite alături de legume, murături și pâine se casă) sau cu 7 feluri de brânzeturi (caș cu chimin, telemea de vacă, caș de capră, brânză Trapist, brânză Tilsit și Tekerői, servit cu pâine de casă, mere și nuci), totul este pregătit cu grijă și atenție, completat perfect
de un pahar de suc natural de mere, sirop de coacăze negre sau un pahar de pălincă. Iar dacă cumva ajungeți la orele prânzului (12.00 – 16.00), nu ratați meniul zilei (3 feluri de supe și 3 feluri principale care se pot combina, alături de un desert) la doar 15 lei!

Bistro Culina Nostra
Bd. 21 Decembrie nr. 14
Tel: +40 742 339 761
www.culinanostra.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută