Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cram In Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cram In Pub Share Cram In Pub


Pentru această săptămână vă propunem o recomandare specială și foarte accesibilă (din toate punctele de vedere), mai ales pentru cei care vă aflați la orele prânzului în buricul târgului.

Situat pe strada Regele Ferdinand la numărul 16, Cram In Pub este singurul Sports Bar din centrul orașului, care vă așteaptă într-o atmosferă autentică de pub englezesc (localul fiind amenajat în conformitate cu standardele tipice ale puburilor englezești – mobilier din lemn, bar realizat în întregime din lemn, lumină difuză etc) cu o varietate impresionantă de preparate culinare.

Meniul Breakfast (cafea+ waff e la5,9lei, cafea+fresh la 7,9lei, cafea+fresh+panini șuncă și mozzarela la 9.9lei sau cafea+fresh+omletă cu caș și șuncă la 11,9lei) este ideal pentru a vă începe ziua în forță, sortimentele de pizza (Funghi, Prosciuto, Calzone etc) și meniurile speciale (șnițel, Gordon Bleu sau caș pane alături de cartofi prăjiți și salată) sau o salată lejeră (cu ton, grecească, cu șuncă, caprese sau Cram In) sunt alegeri inteligente pentru masa de prânz sau cină, cu atât mai mult cu cât zilnic între orele 16.00 – 20.00 oricare din aceste produse costă doar 10 lei.

În plus, vă recomandăm să vă potoliți setea cu un Mojito, o Cuba libre, Blue Star sau o Vodka Orange Splash (oricare la doar 9.99 lei all summer long).

– Cram In Pub
– Regele Ferdinand 16
– Telefon: +40 727 387 203
– craminpub@gmail.com

Program:
L-J: 09.00 – 00.00
V-S: 09.00 – 02.00
D: 15.00 – 00.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută