Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bilete reduse pentru A Vision of Elvis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bilete reduse pentru A Vision of Elvis Share Bilete reduse pentru A Vision of Elvis


Cei care vor fi prezenţi la concertul Pasărea Colibri din **Hard Rock Cafe** vor avea parte de o ofertă foarte tentantă: doar în seara aceasta şi exclusiv din Hard Rock Cafe, se vor putea achiziţiona bilete cu **30%** reducere pentru concertul **Rob Kingsley – A Vision of ELVIS** – ce va avea loc pe **11 mai**, în aceeaşi locaţie.

Showul **“A Vision Of Elvis”** este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. **Rob Kingsley** este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera şi show-urile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani în care a studiat prestaţiile live ale regelui, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui cât şi printre ceilalţi artişti de profil. Rob Kingsley consideră că posibilitatea de a-şi omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu.

În anul 2007 Rob Kingsley a dobândit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artiştilor tribut Elvis, iar în 2008 şi-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. El este cotat ca un showman desăvârşit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentaţie, reuşind să reaprindă flacăra pasiunii şi să recreeze atmosfera electrizantă a unui show al regelui.

În prezent mai sunt disponibile două categorii de bilete:

**Categoria VIP – 80 Ron** (întâlnire & poză cu artistul, afiş & CD cu autograf)

**Categoria II – 40 Ron** – loc la mese în sală

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.

La concertul Pasărea Colibri spectatorii sunt aşteptaţi în Hard Rock Cafe începând cu ora 19.00, iar concertul va începe la ora 22.00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută