Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Unde, când, cu cine…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde, când, cu cine… Share Unde, când, cu cine…


Aţi observat că în ultima vreme nu mai poţi să ieşi în oraş că te trezeşti că ştiu toţi prietenii unde ai fost, cu cine şi la ce oră? Dacă mergeţi în timpul serviciului la cumpărături, asiguraţi-vă că prietenii pe care îi întâlniţi sau cu care vă însoţiţi nu au net la telefon sau nu îşi plimbă tableta cu ei. Glumesc. Adevărul este că a devenit o modă pentru mulţi să îşi facă fotografii în oraş sau măcar să treacă pe facebook unde sunt şi cu cine. Pe de altă parte, s-ar putea face o statistică interesantă din care am putea afla care sunt cele mai frecventate locuri din oraş, de la terase şi cluburi, la supermarketuri.

Preferatele prietenilor ar putea deveni preferatele tale. Un potenţial ce ar putea fi exploatat. De vreme ce nimic nu se mai întâmplă în oraş fără să fie transpus pe site-urile de socializare. O parte din timpul şi viaţa noastră s-au transferat în universul virtual fiind mult mai la îndemână, mai ieftin şi mai rapid un clic de mouse decât un apel telefonic. În epoca vitezei dăm un like, un tweet, un share şi ni se pare suficient pentru a împărtăşi celorlalţi impresii concentrate care mai nou ne definesc, ne încadrează într-un anumit grup.

Şi totuşi, prefer să îmi invit prietenii la o cafea, telefonic, şi să le povestesc live impresii.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută