Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Palabre – Café de satiră și umor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Palabre – Café de satiră și umor Share Palabre – Café de satiră și umor


În urmă cu puțină vreme vă spuneam căt de mult îmi place să descopăr noi localuri, cafenele primitoare, inedite, amenajate în cele mai eclectice stiluri. Ei bine, se pare că acestă săptămână mi-a făcut una din cele mai plăcute surprize, și asta pentru că am făcut o descoperire cum nu se poate mai interesantă: Palabre, o cafenea cochetă, destinată oamenilor inteligenți și plini de umor.

Café de satiră și umor este de altfel sloganul noii locații situate pe strada I.C. Brătianu 27 colț cu Hermann Oberth (fosta Uliţa Regală şi Uliţa Minoriţilor) și nu întâmplător spun că se adresează oamenilor deștepți. Diferit de tot ce am văzut până acum, localul își propune să găzduiască periodic expoziții de caricatură (momentan puteți admira portretele unor presonalități precum Stan și Bran, Seinfield, etc) sprijinind astfel tinerii artiști clujeni, care au ocazia să își expună talentele pe pereții cafenelei.

În oricare din cele 3 încăperi (destinate fumătorilor) veți alege să vă savurați cafeaua de dimineață, veți fi întâmpinați cu ospitalitate și veți avea la dispoziție reviste, ziare sau cărți de umor, care vă vor binedispune pe loc! De la cădirea istorică în care se află cafeneaua (Casa Aurarului, a cărei construcție se spune că ar fi fost 1724 – 1725, unii istorici afirmând însă că ea datează de fapt din secolul XV), la etimologia cuvântului palabră (provine din limba franceză și înseamnă vorbă goală, în spaniolă înseamnă cuvânt, iar palavră denumește de fapt actul social al taifasului), la evenimente culturale care vor avea loc aici (expoziții, spectacole de stand-up comedy) până la specialitățile de cafea și ceaiuri, freshuri proaspete și băuturi fine, Palabre Cafe ne oferă cheia unor momente plăcute petrecute aici în compania prietenilor.

– PALABRE – CAFÉ DE SATIRĂ ȘI UMOR
– I.C. Brătianu 26 colț cu Hermann
– Oberth 7A
– E-mail:palabre@ymail.com
– www.facebook.com/palabre
– L – D: 07.00 – 23.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută