Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

A apărut numărul 2 al ziarului Energiea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A apărut numărul 2 al ziarului Energiea Share A apărut numărul 2 al ziarului Energiea


Fara surle sau trambite dar cu mult zgomot tipografic, anuntam aparitia pe piata de idei a numarului 2 al ziarului **Energiea**, editie care a vazut lumina tiparului luni, pe 23 aprilie.

Asa cum probabil stiti deja, fituica pe care o propunem spre lectura pofticioasa o data la doua luni este publicatia stabilimentului de informare si experiment urban cu acelasi nume. Mai exact, cateva pagini, nici prea multe, nici prea putine, din care puteti afla cate ceva in plus despre pub, despre noi, despre lucrurile care ne plac sau despre cativa dintre oamenii faini care ne trec pragul. De asemenea, daca sunteti atenti, veti putea descifra si cate ceva din viitoarele happening-uri **Energiea**.

Ce puteti descoperi in numarul 2? Cum se face reciclarea artistica, ce inseamna sa te ocupi de design, radio, muzica si blogging in acelasi timp, cum se traduce entuziasmul in jurnalism, cum sta treaba cu label-urile autohtone relevante sau de ce se merge la „unteatru” din cand in cand.

**Instructiuni de citire:**

Pentru cei de scoala veche: ziarul se culege de la pub sau se primeste de la cunoscutii „paperboys”, se rasfoieste, se savureaza la un cocktail, se imprumuta vecinilor din stanga sau dreapta barului, se ia acasa si se pune la colectie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută