Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

1 Mai muncitoresc?!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 1 Mai muncitoresc?! Share 1 Mai muncitoresc?!


Cândva, 1 Mai era doar un alt prilej de a ridica în slăvi pe… cineva de demult. Între timp, oamenii au transformat ″muncitorescul″ de altădată în motiv de sărbătoare. Unde mai pui că mai este și zi liberă, așa că toată lumea încercuiește cu roșu în calendar această dată. Nu mai întreb ce semnificație are pentru unii sau pentru alții. Sunt sigură că voi primi răspunsuri dintre cele mai neașteptate.

Important este că avem încă un motiv de a ne înconjura de oameni dragi și de a uita de freamătul de zi cu zi. Paradele impunătoare, ținutele festive și lozincile înălțătoare au fost înlocuite cu bere și mici care sfârâie pe grătare. Nu mai vorbesc de coloana sonoră a acestor ″evenimente″. Vremurile s-au schimbat, oamenii odată cu ele, iar libertatea atât de mult râvnită parcă se întoarce împotriva noastră.

Ajunge să arunci o privire în spațiile verzi la o zi după festinul de 1 Mai și aproape că te apucă nostalgia anilor trecuți. Pot doar spera că în acest an va fi altfel. 1 Mai înseamnă și Vama Veche, foc de tabără și acorduri de chitară în noapte. Chipuri noi și prietenii de-o seară, petreceri pe plajă și răsăritul care vine prea repede, toate sunt amintiri care rămân o viață și pe care doar pe 1 Mai le poți dobândi. Respiră adânc și urcă-te în trenul către Zile și Nopți cu parfum de 1 Mai!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută