Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pasărea Colibri în Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pasărea Colibri în Hard Rock Cafe Share Pasărea Colibri în Hard Rock Cafe


Pasărea Colibri… această pasăre rară a peisajului muzical românesc. Îi aşteptai de mult. Aşteptarea ia sfârşit pe 26 aprilie, de la ora 22:00, în Hard Rock Cafe.

Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici şi Teo Boar îţi vor da aripi într-un concert live să-l povesteşti şi nepoţilor. Show-ul va însemna o incursiune prin cei 19 ani de carieră ai trupei. Va fi o seară de senzaţie, cu şlagăre precum: “Ploaia care va veni”, “Vinovaţii fără vină”, “Miruna”, “Mielu”, “Eşarfă în dar” sau “Andrii Popa”.

**Biletele** se găsesc de vânzare la Hard Rock Cafe şi în reţeaua BILETOO (Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor), precum şi online pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Dacă eşti fanul numărul 1 al trupei, este obligatoriu să-ţi cumperi un bilet la categoria VIP. Astfel, ai ocazia să-i cunoşti personal pe membrii trupei şi să faci o poză cu ei. În plus, vei primi cadou un afiş şi un CD cu autograf. Preţul unui bilet VIP este de 120 de lei.

Dacă vrei să-i vezi pe idolii tăi confortabil, la o masă în faţa scenei, atunci biletele la categoria I sunt pentru tine, la preţul de 90 de lei.

Dacă vrei să simţi şi muzica şi atmosfera din sală, biletele la categoria II, cu loc la masă sunt ideale pentru tine, la preţul de 70 de lei.

Nu uita că **Zile şi Nopţi** te trimite gratis la concertul susţinut de Pasărea Colibri joi seară. Participă la [**concursul nostru**](http://bucuresti.zilesinopti.ro/concursuri/castiga-doua-bilete-la-concert-pasarea-colibri.html) până pe 24 aprilie şi poţi câştiga o invitaţie dublă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută