Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Conferinţe şi workshop-uri de PR pentru Divertisment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Conferinţe şi workshop-uri de PR pentru Divertisment Share Conferinţe şi workshop-uri de PR pentru Divertisment


**PRIME România** vă invită la o nouă ediţie a **Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare** dedicată temei „PR pentru Divertisment” între 3 şi 5 mai, la Rectoratul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Evenimentul constă într-o serie de conferinţe şi workshop-uri care vor aduce în discuţie aspecte mai puţin cunoscute ale activităţii de Relaţii Publice în televiziune, muzică, teatru şi tenis. Având o tradiţie de 9 ani, **CNSC** îşi propune să le ofere studenţilor oportunitatea de a interacţiona cu cei mai buni specialişti în domeniul PR-ului, de a-i întreba și de a primi răspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte.

Printre invitaţii ediţiei se numără Andi Moisescu, Producător General APROPO TV, Mona Segall, Producător General al emisiunii ”Românii au talent”, Christian Stan, Manager Agenția de Presă Mondenă, Marian Dorobantu, Promotion Executive INNA Management, Andreea Filip, Director de Comunicare Emagic şi Mihai Radu, Managing Director AMI Communication.
În prima zi a Congresului, participanţii vor afla ce înseamnă PR-ul pentru divertisment şi care sunt tehnicile cele mai utilizate de către specialiştii în muzică şi televiziune. Cea de-a doua zi se va axa pe discutarea strategiilor de comunicare folosite în teatru, în tenis şi în cadrul festivalurilor muzicale şi pe modalităţile de gestionare a unei crize de imagine. Participanţii vor avea ocazia de a pune în practică informaţiile acumulate prin workshop-urile celei de-a treia zi.

„Ne propunem ca, prin **CNSC**, studenţii să plece acasă cu ceva mai mult decât informaţii notate pe o foaie de hârtie. Vrem ca ei să înveţe cum să practice PR-ul într-un mod cât mai profesionist de la specialiştii din domeniu. În acest sens, exerciţiile practice din cadrul workshop-urilor completează partea teoretica a conferinţelor şi astfel obţinem, spre bucuria echipei organizatoare, unul dintre cele mai frumoase evenimente ale asociaţiei”, declară Cătălin Andro, Coordonator CNSC.

Înscrierile pentru eveniment se pot face prin intermediul site-ului http://www.cnscpeweb.ro, la secțiunea Înscrieri, până pe data de 29 aprilie, ora 12:00 seara. **Taxa** de participare constă în achitarea unei sume de **20 RON** pentru conferințe sau de **25 RON** pentru conferințe și workshop-uri.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută