Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Piaţa 22 Decembrie – spatiu pietonal

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piaţa 22 Decembrie – spatiu pietonal Share Piaţa 22 Decembrie – spatiu pietonal


Acest proiect va aduce pentru turisti si pietreni inca o zona exclusiv pietonala. Noua piaţă va reprezenta pentru turişti şi pentru pietreni în primul rând un loc de întâlnire şi de petrecere a timpului liber, aici urmând să s e creeze spaţii pentru cafenele, cofetării, terase exterioare, galerii de artă, anticariate şi librării.

Mai mult decât atât, viitoarea Piaţă 22 Decembrie reprezintă zona ideală pentru or ganizarea de evenimente în aer liber de genul expo ziţiilor de 6 | asculta-i orasul Piaţa 22 Decembrie – spatiu pietonal un viitor punct de atracţie turistică artă, târ guri de carte sau târguri ale meş terilor populari.

În ultimii ani, Piatra Neamţ a devenit un oraş cu atitudine, de avangardă, apreciat tot mai mult atât de către vizitatorii din ţară, cât şi de către cei din străinătate. Este un oraş încărcat atât de trecut cât şi de modern, iar prin proiectele pe care le propune, actuala administraţie locală continuă strategia de dezvoltare a oraşului, transformarea sa într-o comunitate prosperă şi durabilă, un oraş frumos şi nepoluat, în care să fie plăcut să locuieş ti, să munceşti şi să-ţi petreci timpul liber.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută